Utkast: Strålande sol ...


Strålande sol idag..
17:28

Sitter man här hemma själv igen hela kvällen, inte riktigt sj. Har ju min lilla "tokunge" hemma med, just nu ligger hon å sover. Varit med henne till Kyrkis idag,det tycker hon är så skojj. Massor med barn var det där. Lite gungde i lekparken hann vi med innan vi kom hem också...

En sak jag undrar över är varför nästan alla föräldrar måste ha märkeskläder på barna när dom ska ut bland folk??
Känns som om det är som en liten hemlig tävling om vem som har finast å dyraste kläderna på barna. Ska inte sticka under stolen med att jag gillar P.O.P kläder å köper det ibland. Men köper ju inte för andra ska avundas mej. Tycker man ska köpa det som man tycker är snyggt.

Skitsamma om det är köpt på Maxi el på nån dyr butik huvudsaken är att man gillar det. Sen kan det ju vara kul å klä dom fint om man ska iväg på kalas,dop el nått dyl.


22:13

Fullt upp hela kvällen,den lilla körde slut på mej:) Skulle hända nått hela tiden,hann knappt färdigt med det ena förrän hon gnällde och skulle göra annat. Fast bada i diskhon är alltid poppis...

Utkast: Jaha då ...

Jaha då har man skaffat sig en blogg,vet inte riktigt vad jag kommer skriva om. Blir väl sånt som händer i ens liv å alla tankar ock åsikter man har.

Just nu är allt lite turbulent.Mitt liv kommer att förändras ganska så mycket dom kommande månaderna. Både spännande och läskigt....lite lessamt med. Men hoppas det kommer sluta bra för alla.
Så mycket hann jag skriva i mitt första inlägg...har en lten tös som vill att mamma kommer NUUUU!!:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0