Grattis på 1 årsdagen!

I går fyllde vår lilla prinsessa 1 år. Gud va tiden har gått fort, var inte länge sedan hon klämdes fram.. Kalas blir det till helgen i hela 2 dagar.
Men fick tårta å present igår med, å så var vi å badade i badhuset i Karlstad.
Bakade i morse, äppelkaka måste ju ha lite å bjuda på till helgen. Ska väl baka lite mer här i veckan å så ska det göras 3 tårtor med.


Ullared...

Lördagen den 11 oktober var jag iväg på bussresa ner till Ullared. Å på en LÖRDAG aldrig mer!!!
Fyy fasen va det var mycket med folk, gick inte å ta sig fram med kundvagnen och heller inte utan.
Men fick handlat en hel del, present till Iza som snart fyller 1 år och en massa julklappar. Å lite annat,men hann inte riktigt med allt iaf...skulle behöva  ner igen. Men åka bil denna gång å hyra stuga:)

Det var en jobbig dag sov typ 2 timmar den natten vi åkte dit. Å sen shoppa i10 timmar sen hem igen å sov 1 timme bara då. Så var ganska slut på kvällen när jag kom hem. Det blev värktablett å sängen. å sov tio timmar ungefär då...behövligt.


Champange,hotel,3 rätters..

Ja vilken helg jag hade...Har ju fyllt "tant" för ett tag sen,då fick jag i present en inestående middag inne i stan(utan barn). Å så förra helgen blev den äntligen av.

Åkte till Drott hotel på em där jag å min väninna delade på en flaska Bollinger, riktiga grejer ska det vara. Satt å prata å vips så va den slut,blev det lite alkoläsk.
Gjorde oss iordning å gick ner till baren å tog en drink innan vi gick till resturangen.
Förrätt: Sniglar och en tallrik med ost,sardell,pancetta å lite mer saker.Kommer fasen inte på vad rätten heter.
Varmrätt: Ryggbiff tournedos ( Sverige ) lindad i Pata Negrafett m. vitpepparsmör serveras m. Balsamicolökar, honungssötad dijonsenap & pommes frites.
Efterrätt: Citrussorbet m. Cava, Naveran brut especial.
 Å det var så gott..ÄLSKADE sniglar,måste bara ätas igen. Trodde inte det skulle tillala mej men det gjorde det verkligen.

Sen efter lite alkohol och klockan passerat midnatt gick vi ut på stan å hamna först på Arena Bar. Gick sen vidare till Glada Ankan.
Senare på hotellet så blev det lite mer kava å pladder....hamna på kudden vid halv fem. Men jag hade så roligt å trevligt.
Så ett stort tack till dej på hia där hemma....underbart var det!!!!

Utkast: Brr va ...

Brr va kallt de va imorse...Höll på å frysa häcken av mej när jag satte mej i bilen. Ingen "röv värme" finns det i bilen heller...Jäkla import:(

Idag kommer min prinsessa hem,hon å pappa har varit å hälsat på farmor och farfar över helgen. Så jag har varit all alone ihelgen,men det är skönt fast man saknat dom.

Har ju varit å shoppat både fredag å lördag. Köpte kläder till MIG denna gång,det händer inte för ofta.Brukar vanligtvis sluta med att man handlar åt Iza å inget till en själv. (Blev bara en pyjamas till Iza)
Hela 4 överdelar och 1 par byxor...inte illa. Skor blev jag utan,brukar väl aldrig hända.Men letar efter ett par mc liknade stövlar som inte ska vara så långa. Hitta ett par å blev överlycklig men när jag kolla på priset så sjönk smilet bort...ca 3000kr!!!!! Skiter väl inte pengar så det blev inga:(

Läste i tidningen ihelgen att Risi frutti ABSOLUT inte var nått bra mellanmål till barn! Nehä tänkte jag vad är det som är så illa med det..Men det förklarade dom aldrig.Nog för det kanske inte är det nyttigaste men va fasen då får vi snart inte äta nått alls..
Sitta å knapra på eko morötter å suga på havregryn är inte min refräng då.

Jobbade ihelgen med kom hem nu imorse. Var iväg på världens största markand med brukaren jag jobbar med. Haha..olsätermarkanden var så LITEN.Fanns inte ens martengodis,gick igenom den på 5 min typ.

RSS 2.0