Pröva...

Nu har aftonbladet pulka-vm...Vill du prova och ha chansen å vinna en weekend i Åre. Kan ju säga jag var inte så bra på detta dom första gångerna,välte ju så lätt...

Vad blir er bästa tid?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/pulkavm/

Äntligen...

I dag ringde chefen över Lss i Forshaga, ska iväg å träffa henne på fredags morgon. För hon har nämligen erbjudit mej ett vik från  feb-sista maj. Gissa om jag blev glad å tackade givetvis JA!!!!!
Äntligen får jag jobba lite,tjäna lite pengar. Slippa gå hemma å känna sig oduglig å lat.

Min lilla skatt..


Överraskad gånger 2

Blev glatt överraskad igår kväll. Fick ett sms där det stod att en liten flicka vid namn Ella kommit till världen. Hon var planerad till den 6 feb men orkade inte vänta längre.
Och imorse fick jag ett nytt sms där det stod att en pojke tittat fram på söndagkvällen.Oxå lite tidigare än beräknad.
Jag blev alldelles salig å tårögd av dessa sms,kunde nästan tro det var jag själv som fått:)

Får en liten känsla inom mej som säger att det snart kanske är dags för nr 2 här....vi får väl se när det kan bli dags..
Nu längtar jag tills jag får åka å hälsa på å snosa bebis:)

Så när Iza vaknar och ätit ska vi åka in till stan å handla lite till dom 2 små liven...har ju redan sett på lite kläder sen förut.Hitta en så söt klänning på HM hoppas bara den är kvar.

Lgh,smörgåstårta och dop..

Vi har varit å kollat på ny lgh och idag skulle vi bestämma oss. Men tyvärr blev ingen flytt nu. Det var inge större fel på lgh, en 4:a på 135 kvm på andra våningen. Är ett stort hus med 2 lgh i,i den andra bodde ett äldre par. Men läget var inte det bästa precis intill storgatan där RAGGARbilarna går dygnet runt å spelar dunka dunka.

Morgondagen bär det iväg till Hagfors på dop och 30-årskalas allt på samma dag. Var in till stan idag å köpte doppresent,blev ett halsband + ett matchande armband. Nästa helg blir det oxå dop men då ska vi upp till dalen,så passar nog på att stanna hela helgen.

Ikväll kommer syster med alla bihang å då ska vi äta smörgåstårta....mm...Den står i kylskåpet redan,gjorde den igår.Lite svårt att hålla fingarna borta därifrån...
Mitt så kallade nyårslöfte går det ju dessvärre inte så bra med,smörgåstårtan är ju inte nyttig precis,så dop 2 helger på rad. Å då blir det en massa sötsaker. Sen har vi även fuskat här hemma, var ju på Mc Donalds häromdan. Kunde inte motstå när det var El maco(el va det heter). Lite sötskaer har det oxå slinkit ner. FY å usch vilken dålig karaktär man har...önskar man inte var så sockerberoende som man är.
Någon som vet hur man blir av med det???

Snögubben..

 Izas första snögubbe.Som hon klart gjort alldeles själv..blink blink..:)Duktig flicka!!



jäpp

Ja det har snöat inatt och det snöar än!
Ska vi äntligen få lite vinterliknande landskap nu???

Då åker pulkan fram idag:) Försökte å åka på den lilla snön som singlade ner igår,men kan säga det gick inte så jättebra. Det täckte ju inte ens gräsmattan helt ens.


Prickar prickar prickar överallt....

Nu är det vattenkoppor som gäller här hemma. Iza blev alldeles prickig i måndagss. Jag tycker hon har mer å mer för varje dag som går...När  har alla poppat upp???Får inte plats mer..
Ja de ena avlöser det andra nu. Efter det här hoppas jag det är lugnt ett tag.

Var upp till dalen förra veckam å kolla läget i några dar. Men allt som vanligt där,händer inte så mycket . Det enda som händer är väl att den vänstar med den å dom ska gå isär el att någon blivit tillsamans. Fast tycker det är mest att folk vänstrar där uppe...
Är  kanske brist på nått att gör,el brist på spänning i livet.

Ja igår blev man ett år äldre igen det tycks aldrig stanna av lite, utan ären tycks gå snabbare å snabbare. Har tänkt på hur man grattar sin familj å vänner nuförtiden.  Kan tycka att det blir mer å mer opersonligt (om dom ens kommer ihåg). Jag vill inte ha presenter å kalas å så. Men jag skulle uppsaktta att man ringer å gratulera el skickar ett kort.
Inte skriver ett mail el i nån gästbok man har på internet eller skickar ett opersonligt  sms.
Eller begär jag för mycket att man kan lyfta luren å offra några min av sitt liv till att säga GRATTIS! Å nu menar jag nära vänner å familj/släkt.

Någon som tycker jag är helt ute å cyklar?? Någon som tycker som jag???

Men idag fyller iallafall min sambo 30 år!!!  Han har då inte fått sms av mej iaf:)
Grattis min älskling å välkommen till vuxenlivet!!

Huserar om lite..

Håller på att möblera om här hemma. Insett vi behöver en herrgård för att få plats med allt.Men vart ska vi få den ifrån??
Byter vårt sovrum med Izas rum,så nu får hon ett STORT rum,istället för det lilla krypin hon hade.
Men det blir trångt för oss,sängen+bord och en byrå är vad vi får plats med i sovrummet nu. Är precis så man kommer runt sängen till andra sidan.
Annars kan man ju alltid börja träna höjdhopp å hoppa över till andra sidan.

Tyckte det verkar vettigare att Iza får utrymme för leksaker å yta att leka på. Vi gör ju inget annat än sover i vårat sovrum...nja en å annan gymnastik timme kanske infaller ibland med:)

Dags att åka och hämta Iza hos dagmamman,ska bli kul å se hur hon reagerar när hon får se vår säng i hennes gamla rum.
Förresten inatt ska hon få sova i sitt rum alldeles själv. Ska bli intressant å se om det kommer funka.Har inte plats för hennes säng brevid våran nu.


Kvinnor tänker mer praktiskt än karlar!!

Varför är det så att när en kvinna fyller år så får hon ofta nått som hör till hemet. Och när karl fyller år får han nått som är mer personligt????
Varför kan inte karln lika gärna önska sig  saker till det gemensamma hemmet?
Är det så att karlar är mycket mer egotrippade än kvinnor. Å att kvinnor tänker alltid mer praktiskt?

Nu är det ju så att både min sambo å jag snart fyller år och han fråga om jag ville ha en takkrona som jag länge velat ha men inte känt jag har haft råd med riktigt. Det var då jag kom på att nej jag vill ha nått till mej själv för en gångsskull,som bara jag ska utnyttja. Varför ska alltid jag få saker som sen alla ska ha nytta av å inte han. Va fick jag inte förra året när jag fyllde 30. Jo madrass som han ligger på lika mycket som jag.
Så jag sa att han kan få lampan när han fyller dagen efter mej. Men det var inte lika poppis de:)

Så var det nytt år då...

Var det gåt fort redan nytt år igen...Vad har man åstakommit detta år tro. Inte så mycket mer än å lägga på sig några kilon.

Nyåret blev en lugn hemmavistelse,inget brakkalas här inte. Iza fick magsjuka på natten till nyårsafton. Så här var man tvätt tant hela fm men blev ju serverad mat av sambon hela dagen...gött! Var iaf uppe tills det nya året "smällt" in. Det lät som 2:a världskriget här i Kil vid tolvslaget.

Nyårsdagen var även jag däckat nästan,hade total NOLL ork. Kändes som överkokt spagetti i både armar å ben. Men ÄNTLIGEN min magsjuka över helt..och man är fit for fight igen.

Var å kolla in en annan lgh idag,men vet inte om det föll riktigt under alla mina kriterier. Sen mindre än vi har nu,trea på två plan. Var alldeles för små sovrum. Det positiva är ju egen uteplats å gräsplätt dock.Och inga grannar över!! Får se hur det blir ska fundera över helgen.

RSS 2.0