Lgh,smörgåstårta och dop..

Vi har varit å kollat på ny lgh och idag skulle vi bestämma oss. Men tyvärr blev ingen flytt nu. Det var inge större fel på lgh, en 4:a på 135 kvm på andra våningen. Är ett stort hus med 2 lgh i,i den andra bodde ett äldre par. Men läget var inte det bästa precis intill storgatan där RAGGARbilarna går dygnet runt å spelar dunka dunka.

Morgondagen bär det iväg till Hagfors på dop och 30-årskalas allt på samma dag. Var in till stan idag å köpte doppresent,blev ett halsband + ett matchande armband. Nästa helg blir det oxå dop men då ska vi upp till dalen,så passar nog på att stanna hela helgen.

Ikväll kommer syster med alla bihang å då ska vi äta smörgåstårta....mm...Den står i kylskåpet redan,gjorde den igår.Lite svårt att hålla fingarna borta därifrån...
Mitt så kallade nyårslöfte går det ju dessvärre inte så bra med,smörgåstårtan är ju inte nyttig precis,så dop 2 helger på rad. Å då blir det en massa sötsaker. Sen har vi även fuskat här hemma, var ju på Mc Donalds häromdan. Kunde inte motstå när det var El maco(el va det heter). Lite sötskaer har det oxå slinkit ner. FY å usch vilken dålig karaktär man har...önskar man inte var så sockerberoende som man är.
Någon som vet hur man blir av med det???

Kommentarer
Postat av: Monica

Tyvärr inte.

Har också konstaterat att jag nog har sockerberoende, eller saltberoende för jag är mest svag för chips. Smörgåstårta är inte heller fel eller en semla nu i dessa semmeltider.

2009-01-24 @ 00:35:36
URL: http://commandoran.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja chips är heller inte fel:)Finns allt för mycket frestelser här i livet.Skulle behöva låsa in mej i några mån utan några gottigheter så kanske man kunde låta bli sånt sen:)

2009-01-26 @ 16:16:17
Postat av: Helena

Namnet försvann visst på den förra

2009-01-26 @ 16:17:18
URL: http://hellaiza.blogg.se/
Postat av: Monica

Du såg väl min syster på dopet. Hon har lärt sig äta rätt.

2009-01-26 @ 23:13:02
URL: http://commandoran.blogg.se/
Postat av: Malin

Inte lätt detta med allt socker... Men OM man skulle orka stålsätta sig och hålla uppe i typ två veckor med godis etc. så är man inte sugen längre. Jag VET, har fixat det en gång i alla fall i mitt liv. Men nu är jag tillbaks i sockerträsket och magen mår skrutt av det:(

2009-01-28 @ 13:26:39
URL: http://gottoblandat.blogg.se/
Postat av: Helena

Jajemen Monica träffa allt din syster.Kom till kyrkan å hon stod utanför fick vända mej om ett flertal gånger för jag var inte säker på om det var hon.Jisses vad hon varit duktig.

2009-01-28 @ 15:09:00
URL: http://hellaiza.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja jag tror jag låser in mej i ett vadderat rum i två veckor.Det är väl den enda lösningen för mej tror jag:/

2009-01-28 @ 15:10:52
URL: http://hellaiza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0