Julen är över..

Ja då var julen över å det nya året är snart här.
Å vår lilla dotter fick som förra julen och om inte mer alldeles för mycket julklappar. Hennes rum är typ överfullt nu. Fast julen är väl till för att skämma bort barnen lite tycker jag.






Natten till i lördags vakna jag å mådde så dåligt...skyndade mej upp och sprang ner till toan..å precis hunnit fram till handfatet så bara..ULK..ULK...ULK.
Där satt jag på toan å med "fäjset" i handfatet ett tag. Jaha tänkte jag ska jag på kräksjukan nu när jag är typ 30 mil hemifrån.
Natten därpå fick Iza feber och kusinen vattenkoppor å sambon dålig mage. hahah kunde inte bli bättre:)

Nyår ja det blir nog inte nått spännande händlse i år. Fast lovat som många gånger förr att jag ska sluta med allt godis å börja äta bättre. Fast har jag klarat det dom senaste 12 åren???NEJ!!
Men detta år som man alltid säger ska jag lyckas:)
Dom vanligaste löften spm folk ger i samband med nyår måste vara:

Jag ska sluta röka..
Jag ska gå ner i vikt...
Jag ska sluta äta godis..
Jag ska börja motionera..

Helt enkelt alla lovar i princip samma sak...Jag ska bli hälsosammare!


Här fick Iza hälsa på dom två av hästarna som fanns där vi firade jul nr 2 i år. Hon bara älskade hästarna,fick bråttom fram så fort hon fick se dom. Den ena hästen hade både ett blått å ett brunt öga..

Julafton

Idag blev jag väckt av min sambo och dotter som kom med frukost på sängen,och en julklapp. Tänk å få ett sånt uppvaknade varje morgon:)

Iza fick öppna några paket nu på morgonen, ville inte släpa på allt till syrran.
Fick en egen spis, tallrikar bestick osv, och ett pussel el va det heter.
Så nu kan hon laga mat för hela tjocka släkten under jul:)

Idag ska vi åka till min syster å fira julafton,det har vi gjort nu i många år. Imorrn bär det neröver några dagar. Å kanske man får rida lite då med:)



Ha en riktigt God Jul!!

I kill you



Alla ni som inte kollat in Achmed har missat nått roligt...Fast vem har missat han???
Dom visade det på kanal 5 ikväll,är även flera figurer med. Men Achned och Walter är ju bara för bra.


......

 Jag har lagt till min blogg i http://bloggkartan.se/registrera/11720/kil

Lars Kristerz vann...

Ja så var dansbands kampen slut å man slipper höra pogrammet från grannen. Visst kollade jag med på det men inte på högsta volym. Fast gillade inte reglerna riktigt...men men det passar inte alla i smaken alltid.

Snart julafton, men känns inte så detta år. Kan bero på att all snö tinat bort som kom...snyft.
Har iaf köpt nästan alla julklappar utom EN det blir dan före julafton. Urk gillar inte va ute i shoppingrusningen då,men blir så illa tvungen som typ VARJE år.

Det var ju några veckor sen jag orkat plintat ner nått. Har tänkt varje dag nu ska jag sätta mej sen för det ska jag skriva(hade nått i huvudet då). Men sen blir det inte så.

Iza har iaf varit med i sitt första luciatåg, hon var tomte:) Träffat tomten 2 gånger med, lite skeptisk var hon. Kollar in han lite på avstånd helst. Ska bli kul till julen å se om hon vågar sig fram.

Åkt pulka med vilket hon tycker är jättekul:)



Imorrn ska vi äntligen klä granen,satte i ljusen idag med hjälp av Iza..el hjälp kanske var fel ord..hehe.
Innan man flyttade hemifrån så klädde vi alltid granen kvällen före julaftonen.Å absolut inte innan det,många traditioner man höll hårt på då.Som man sakta men säkert släpper lite på med åren. Nu är har man ju en egen familj å får skapa nya traditioner med dom.

Iza fick några nonstop i en skål härom dan,hon älskar choklad. Å efter en stund gick hon in till pappa. Å han börja skratta.Å det kan jag förstå när jag fick se hur Iza såg ut...nersmetad i choklad i ansiktet å händerna å tröjan..




Längtar efter jul mat. En annan kommer inte på nått julbord,ingen lust å betala 300-400 spänn för det. Lite dyrt för min smak. Får äta det under jul tills man nästan vill kräkas iaf.
Det godaste är ju Janssons,röbetsallad,köttbullar,lax,sill å julskinkan får jag iaf det så räcker det för mej.
Julafton blir med min sida av familjen,ja av dom som kommer iaf.För vissa kan ju ALDIG komma på julaftonen.Tycker man faktiskt komma vartannat år iaf. Klart alla vill ha sina nära å kära samlade på julaftonen.Men om det inte går får man faktiskt turas om.
Juldagen far vi neröver till sambons släkt och blir där i några dagar.





RSS 2.0