Tjyvstartat..

Idag började vi sätta upp julgardiner och stakar å stjänor.Kunde inte vänta längre tiden går ju så sakta fram till 1:a advent.
Har köpt en stjärna på fot för några månader sen. Oj va den var stor när vi satte ihop den å ställde den i köksfönstret. Har nog värmlands största stjärna i mitt köksfönster:)





Tyckte den var för stor att ha i det fönstert,passa bättre i vardagsrummet. Men sambon gillade den där så jag gick med på det.
Men efter några timmar så ändrade han sig å tyckte den va för stor. Så flytta den till vardagsrummet och satte upp en annan mindre. Föresten var för finns det inte VITA upphängare till panelgardiner när det finns vita stänger????
Så här blev det:



Lite bättre el?
Sen blir det röda krukor i fönstret med vita julstjärnor..
Åh vad jag älskar julen!!!

Var in i en inredningsbutik för ett tag sen  där jag såg nått fint. Ett blockljus med en krans typ dörrkarans runt om på en bricka tyckte det var så fint. Men det jag såg kosta alldeles för mycket.Hittade en krans på Plantagen+bricka och blockljuset hade jag redan.




Å förra veckan hittade jag en jätte fin hemgjord julstrumpa i en hemslöjds butik här i Kil. Å va bara tvungen köpa den,fast lite dyr var den....

Kolla inte in tapeten bakom,för den är ful som stryk..
Om nån känner den har tid över el inget att göra...Välkommen hit å tapetsera:)

Vill ha..

Satt och kollade på hus som finns till salu..hitta ett i Högboda som jag skulle vilja ha 7 rum och ett utgångspris på 995 000 kr. Fast det är MYCKET MYCKET arbete inne. Men kanske får försöka hitta mej en miljonär,som köper å rustar upp det precis som jag skulle vilja ha det. Vore inte det en dröm då....??

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/229945

Vad tycker du om huset?

....

Sitter och smaskar Polly för fullt,shit va det är gött! Funderar på vad man ska hitta på med,tvn visar bara en massa repriser å annat skit.Göbben jobbar och ungen sover äntligen.
Försökte ta en bild på torgets belysnig,gick sådär. orkade inte pilla med å ställa in på kameran så det blev sådär. Det är ganska fint, dom har satt upp ljusslinga i varje träd som står där...fick inte med alla då.


Åhh vilken kväll...

Iza kunde inte sova igår kväll,hade ont i magen. Hon grät  och grät å pruttade emellanåt.. Vi ringde till slut rådgivningen. Tyckte vi skulle åka in till akuten i Karlstad.  Väl när vi åker dit så vekar det gå över,å innne i väntrummet märks heller inga symtom längre. Sitter å väntar tills 00:15 då har vi suttit där trekvart, då ger vi upp å åker hem.Eftersom hon verkar inte ha ont längre och vi alla är trötta.
Hemma somnar hon direkt,men vaknar runt fyra å har ont igen,vaknar sen några gånger innan vi går upp vid tio. Nu  verkar det ha gått över igen.
Usch man känner sig så maktlös när man inte kan hjälpa dom,och dom inte kan tala om vad som är felet.

Inget vatten har vi heller idag,avstängt till tre. Kom vi ihåg det igår då...nene. Kom på det imorse så jag skynda upp å fyllde nån kastrull.
Känner mej som världes lort troll, vill in i en dusch. Men får gå så här i några timmar till:(


Förresten är du nyfiken på vart nån befinner sig,har den personen i mobil. Gå in på den här sidan där kan du lätt få reda på vart personen ifråga befinner sig....http://www.trackapartner.com/

Ja se det snöar

Helt plötsligt singlade det ner STORA snöflingor utanför fönstret. Åh vad jag blev glad då äntligen kommer snön jag väntat på. Jag älskar vintern. Och kan knappt vänta på att få sätta upp staken i fönstert och få börja julpynta. Ä ju så mysigt med julen, tända ljus,stjänor å stakar som lyser i fönstren. Dekorationer i trädgårdar där det sitter ljusslinor överallt. Försökte ta en bild när snön föll ner med syns inte så bra att det snöar men om man tittar JÄTTE noga kan man se lite iaf

Blev vitt på backen, men den snön varade inte länge. Den är redan borta,men nu vill jag ha mera snö....NU....!!

Vår lilla tös har börjat gå med. Går lika mycket som hon kryper nu,står väl inte på förrän det är fullt ös nu. Nästa steg är väl att det ska klättras på allt..








Vi tänker på dej...

Kollade mitt horoskop för november månad, men inte fasen stämmer det..Skule bli en passionerad och spännande månad bland annat. Men nått sånt blir det inte för resten av denna månad kommer vi vara ganska nere här hemma.

Faffa somnade in idag, men det var skönt för honom. Han fick vara hemma med nära å kära den sista tiden som han ville. Han var en stark person,snäll, trevlig, skämtsam och älskade sina.
Hoppas du får det bra i Nangijala, vi ses där om ett tag.

Love U så sa du till mej en gång..oj vad jag blev paff. Sånt är jag inte van att höra av äldre människor,sa det aldrig tillbaka då. Och nu försvann chansen...men säger det nu... Love U to!!

Ny vecka..

Ja då var det måndag igen då å iza iväg till dagmamman några timmar.

Faffa är dålig å förmodligen har han inte länge kvar.Så sambon åkte imorse ner till sina föräldrar för å tillbringa den sista tiden med sin pappa.
Usch kan inte föreställa hur det skulle kännas om ens ena förälder gick bort..bara att det måste va fruktansvärt.Jag skulle bli helt förstörd om min mamma skulle gå bort... Men vi visste ju att han inte hade så länge kvar att leva,men man blir aldrig förberedd på det hur mycket man vet innan..
Tråkigt är det att inte Iza får växa upp med sin farfar oxå.. För moffa finns inte så mycket med i bilden. Å mormor aldrig knappt hemma. Och farmor bor ju så långt bort.

Lite tråkigt när inte släkten bor på nästan samma ställe, iaf för barnen. Men vi har iaf moster nära:)

Farfar å Iza




dag var ännu en gratulant här så Iza fick paket idag med...ojoj va hon blir bortskämd. Men nu tror jag det var den sista som gratta henne:)

Tlött på ögat

Trött tröttare tröttast..det är jag det....Vet inte vad jag ska göra åt det.Kvittar om jag går å lägger mej tidigt är ändå DÖTRÖTT när Iza vill upp kl åtta.
Har provat sova mindre hjälpte inte..
Har provat sova längre hjälpte fan inte heller...
Går ständigt å är trött,senaste vecorna har jag även haft skallebank dagligen...levt lite på värktabletter för å orka med.

Min kropp har väl gett upp på mej nu. Först en massa år av festande och godis å halvnyttig mat..Sen sluta jag festa men äter fortfarande inte så bra+ min stora last GODIS!!!! Så inte konstigt man mår som man mår då...

Jajja skit i det lät ju så demprimenande...Idag var MOFFA här å gratta Iza,å inte tusan va hon blyg för han. Fast hon knappt aldrig ser han,hon busade för fullt.

I helgen är det ju Karlstad mäsan tänkte kika på den imorrn el på lördag..fast har ingen aning vad det är men kanske nått å se. Fast skulle velat gått ut å dricka lite drinkar med nån helg. Inte så ofta det blir direkt..Nån som vill med???El har förslag??? Halllllåååååååå???
Ne just ja ingen som vet om denna blogg direkt så ingen kan ju svara.
Tänkte en dag här att jag skulle lägga ut den på bloggkartan men det var ju väldigt lätt,INTE!!! Fatta inte ett jota.

Ne nu ska jag lägga mig i sängen äta massa godis kolla på tvn å bli ännu tröttare.

Kalas

I dag hade vi kalas för vår 1 årstös. Tyvärr kom inte alla men det gör inget dom närmaste kom det är huvudsaken. Oj va hon hade,tårta,kakor och lekte med barna. När det blev sova dags var hon så uppe i varv,fick ta den lite senare. I morgon kommer det flera gratulanter så då blir det kalas igen:)Så denna helg blir det fullt ös...




Min sambo hittade en så fin kisat på blocket idag,precis sån jag vill ha i hallen. Ringde å kolla om den fanns kvar sen åkte vi till Hammarö å köpte den. Hade tänkt måla den vit,men väntar nog lite med det.Gillar den som den är nu,ska bara införskaffa ett fårskin å lägga på. Ska ha den som en bänk man kan sitta på.



RSS 2.0