Fällande domar...

Blev fällande dommar i Pirate Bay- målet. 1 års fängelse å mijlonskadebelopp. Har inte följt rättegången så bra,men tycker allt det här är BLÄ.
Sänk priser på film,musik osv...om man vill ha folk till å köpa det. Inte f-n går jag å pungar ut typ 200 spänn för en cd för man kanske gillar några låtar på hela skivan. ÅH NO!!
Säkert många som inte håller med mej,men lägg ner energi på nått annat som är viktigare än olaglig nedladdning. Så gott folk LADDA NER MERA!!:)

Pirate-bay

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å ja HÅLLER MED!!!

2009-04-18 @ 23:40:56
Postat av: Anna Å Vilmer!

Du har rätt Helena! Men de e klart att de som VERKLIGEN GÖR musik ( som e bra =) Ska ju ha lite lön iallafall! Men det måste finnas ett sätt som passar alla plånböcker, intressen mm!

2009-05-22 @ 23:23:23
Postat av: Anonym

Japp Anna tycker inte heller de ska va helt gratis..måste hitta nått sätt som gynnar alla:)

2009-05-23 @ 22:58:47
Postat av: Helena

Va ju jag som skrev ovanstående inlägg

2009-05-23 @ 22:59:28
Postat av: Petra

Och hur tycker du att de som gör musiken ska få betalt då? Känns inte som om du vet hur mkt pengar och tid man lägger ner på en enda skiva. Visst, det finns de som gör det snabbare än andra, de som har ett stort skivbolag som står bakom dom och bekostar. MEN det finns även de som gör allt sjävla, från att skriva låtar och musik till att bekosta hela skivsläppet med allt vad det innebär helt ur egen ficka.



Anna skriver - "lite lön". Det är ju för fan deras jobb. Hade du nöjt dig med "lite lön"? Ska vi resonera så, varför klagar kommunalarbetare (viket jag själv är) på låga löner?



Känns inte som om ni riktigt vet hur det är att vara artist, att ni bara ser till de stora, redan kända. Riktigt så enkelt är det inte. Försök tänkt lite längre än näsan räcker, förhoppningsvis kommer ni att förstå tillslut!



Mvh, Petra.

2009-08-13 @ 07:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0